DESPRE NOI

Cine suntem?

Povestea noastra a inceput acum 17 ani cu un tanar curajos si ambitios care si-a dorit sa construiasca o companie profesionista de alpinisti utilitari.

Echipa de specialisti in montaje la inaltime a crescut de la an la an, incurajata de feedback-ul si recomandarile primite de la clienti.

Am mizat pe calitate inca de la inceput, astfel toti colegii nostri sunt tehnicieni atestati (IRATA nivelul 1, 2 si 3)  si au certificate nationale pentru lucrul la inaltime.

ALPINMAX

Ce oferim?

Servicii “stress free” pentru clientii nostri.

Lucram cu pasiune si ne plac provocarile date, cautam sa gasim intotdeauna solutiile tehnice potrivite pentru nevoile celor care ne solicita expertiza.

In cadrul AlpinMax, se lucreaza numai cu proceduri pentru fiecare proiect in parte si toti membrii din echipa au instructaj SSM, aviz psihologic pentru alpinist utilitar, control medical periodic, conform legilor in vigoare.

 Ne desfasuram activitatea in baza reglementarilor internationale stabilite de IRATA (Industrial Rope Access Trade Association) si respectam cu strictete normele de siguranta din domeniul alpinismului industrial.

Despre noi
Despre noi

ALPINMAX

Ce este important pentru noi?

In 17 ani de activitate am avut ZERO accidente de munca si investim constant timp si resurse pentru a prioritiza siguranta alpinistilor utilitari care lucreaza la inaltime.

Echipamentele de lucru sunt Petzl ( liderul in domeniu) iar verificarea acestora se face la fiecare 6 luni. Avem personal calificat si atestat ca inspector pentru verificarea echipamentelor de lucru la inaltime. 

Pentru ca activam in domenii diferite ca publicitate sau constructii, suntem expusi mereu provocarilor de a veni cu solutii optime, adecvate unor proiecte complet diferite. De aici pasiunea si implicarea noastra sa reusim de fiecare data sa finalizam cu brio orice proiect inceput, indiferent de complexitatea lui.

ALPINMAX

Clientii nostri

Serviciile noastre de alpinism industrial se adreseaza exclusiv persoanelor juridice.
De-a lungul anilor, marea majoritate a clientilor, ne-au devenit parteneri si au solicitat contracte pe termen lung indiferent ca a fost vorba de proiecte noi sau doar de mentenanta pentru lucrari deja prestate.

Ne mandrim ca am fost selectati sa lucram pentru nume importante ca Brico Depot,UTI,  Pepco, Kaufland, Leroy Merlin, Carrefour, Geroccosen, Astaldi, Tehnorex, Everest International, Defi Romania, Neon & Sign, A&M Production, Conarg AG, Bega Utilaje, La doi Pasi, Sixense Soldata, Sofidel Romania, Saint Gobain, Coco Rico, MedLife, Atlas Media, PlastyProd, ABC Best Painting si multi altii.