Experienta si randament

Echipele noastre de alpinisti utilitari au montat decoratiuni specifice de sarbatori in zeci de magazine si centre comerciale.

Alpinisti utilitari atestati

Toti au atestat pentru lucrul la inaltime si respecta normele IRATA.

Iluminarea suporturilor publicitare

Putem asigura si partea electrica : reflectoare, leduri, bandou luminos, etc.

Dead-line-uri si bugete respectate

Profesionalismul este o caracteristica dupa care ne desfasuram activitatea, zi de zi.

Productie publicitara

Putem oferi partea de productie a decoratiunilor de orice tip prin colaboratori.

Proiecte recente pentru Decoratiuni tematice mall-uri

Vino cu proiectul tau de decoratiuni luminoase specifice sarbatorlor si noi iti gasim cea mai buna solutie tehnica pentru instalarea acestora! 

Decorurile cu luminite sunt spectaculoase si creeaza o atmosfera de poveste pentru privitori, insa montajul acestora este o operatiune complicata de cele mai multe ori pentru ca ele sunt suspendate in cupolele centrelor comerciale sau atarnate pe fatadele cladirilor.

Fie ca vorbim de candelabre de sute de kg sau de kilometrii intregi de siruri luminoase, fiecare decoratiune in parte trebuie sa aiba un sistem de ancorare foarte bine pus la punct, pentru a respecta normele de siguranta.

Echipa de alpinisti utilitari AlpinMax are o experienta de peste 16 ani in montajul decoratiunilor tematice si a decorat de-a lungul timpului multe centre comerciale sau mall-uri.

Toti alpinistii utilitari sunt certificati pentru lucrul la inaltime, avand un atestat specific acestei meserii. Inainte de fiecare proiect, acestia elaboreaza o serie de proceduri de lucru specifice respectivului montaj, pentru ca fiecare proiect este unic, fiecare client are anumite nevoi si cerinte.

Proiectele de instalare a decoratiunilor de Craciun/Paste/Halloween/Valentine’s Day etc, sunt destul de complexe si necesita o echipa mare de alpinisti utilitari, mai ales ca montajele se realizeaza in timpul noptii pentru a nu incurca traficul de clienti din mall-uri si trebuie realizate rapid.

De asemenea, echipa de alpinisti utilitari trebuie sa fie capabila sa gaseasca solutii tehnice optime in timpul desfasurarii lucrarilor, sa foloseasca materiale de prindere de calitate si sa respecte intocmai proiectul dat de designer si architect.

Parteneri de incredere pentru

Give Us A Challenge!

Trimite-ne o solicitare si noi vom gasi solutia tehnica potrivita pentru proiectul tau.​

    Luni-Vineri: 08:00-17:00