Montaj Mesh/poliplan

Zeci de mii de metri partati de mesh-uri si poliplan au fost montati de echipele nostre de alpinisti utilitari de-a lungul timpului. Fie ca a fost vorba de campanii publicitare sau proiecte speciale, ne-am implicat cu aceeasi determinare si pasiune. Tot echipele AlpinMax asigura si partea de neutralizare, pot construi cadrele metalice suport, punem la dispozitie si toate materialele de prindere.

Montaj Casete publicitare

In cei 15 ani de experienta, am instalat + 2000 de casete publicitare, atat in Bucuresti cat si in multe orase din tara. Am facut parte din proiectele de rebranding ale unor branduri internationale si am dus de fiecare data serviciile la bun sfarsit. Montajele s-au realizat in coarda, pe schela sau chiar din nacela, in functie de situatia existenta si de acces. Propunem clientilor solutia tehnica optima pentru bugetul dat.

Montaj Rooftop/ Litere volumetrice

Echipele de alpinisti utilitari sunt atestate pentru a lucra in coarda la inaltime, pe cladiri. Montajele de rooftop-uri si litere volumetrice se realizeaza dupa proiecte tehnice, respectand normele de calitate si garantie. Putem monta de la zero intreaga structura metalica pentru rooftop, cu partea de riflaje si litere, putem interveni partial in functie de ce nevoi au clientii care ne solicita.

Colantari /Picturi publicitare

Lucrarile care implica picturi publicitare sau colantari necesita o atentie sporita si multa experienta a definitiva detaliile. Alpinistii utilitari pot lucra din coarda sau de pe schela, in locuri greu accesibile si astfel nu mai trebuie folosite utilaje. Am implementat foarte multe proiecte speciale in care a trebuit sa colantam diverse panouri atipice, am facut picturi publicitare cu logo-uri direct pe fatadale cladirilor si mereu am gasit cele mai bune solutii pentru fiecare proiect in parte.

Service casete/litere/electrica

In general, toate suporturile publicitare au o componenta luminoasa si aici putem interveni noi, daca apar situatii care trebuie remediate rapid. Daca o reclama este stinsa integral sau partial, trimitem o echipa de alpinisti utilitari pentru a face o evaluare la fata locului si pentru a propune solutia tehnica de reparative. Putem inlocui benzile led, neoanele, putem realiza partea de cablaje, putem remedia orice problema aparuta.

Peste 1000 Proiecte in Romania si Internationale

Mesh-uri, casete publicitare, litere volumetrice, sau orice alt material pulicitar poate fi montat de echipele AlpinMax, in coarda sau la sol. Alpinistii utilitari sunt gata sa intervina rapid pentru a instala reclamele dumneavoastra.

Parteneri de incredere pentru

Testimoniale

Give Us A Challenge!

Trimite-ne o solicitare si noi vom gasi solutia tehnica potrivita pentru proiectul tau.​

    Luni-Vineri: 08:00-17:00