Decoruri evenimente

In functie de tematica, in cadrul evenimentelor sunt create decoruri spectaculoase. Alpinistii utilitari din cadrul AlpinMax, au montat de-a lungul timpului decoruri de poveste in parcuri, in muzee, in teatre sau chiar in centre comerciale. Ne plac provocarile, asa ca asteptam sa ne trimiteti proiectele voastre!

Decoratiuni tematice mall-uri

Cu ocazia sarbatorilor de iarna sau de Paste, toate centrele comerciale si mall-urile se imbraca in “haine de sarbatoare”. Mai exact este vorba despre decoratiunile luminoase pe care le putem monta noi, indiferent de complexitatea proiectului. Specialistii nostri vin cu solutiile tehnice pentru a decora tavanele, cupolele, fatadele cladirilor astfel incat clientii dumneavoastra sa se poata bucura de magia sarbatorilor.

Mobilier magazine

Echipele de montaj AlpinMax au implementat si construit de la zero proiecte de mobilier comercial in multe magazine din mall-uri. Indiferent ca a fost vorba despre standuri sau insule comerciale, despre cabine de proba sau info-desk-uri, si chiar despre magazine intregi pentru branduri ca Sinsay, Reserved, Mohito, am respectat specificatiile tehnice oferite si am gasit solutii adaptate proiectului respectiv.

Peste 1000 Proiecte in Romania si Internationale

Decoratiunile specifice de sarbatori din centrele comerciale si mall-uri, decorurile speciale pentru evenimente si chiar montajul de mobilier in magazine sunt lucrari pe care le executam cu profesionisti in domeniu. Intreg personalul este calificat si garantam calitatea executiilor pentru orice lucrare.

Parteneri de incredere pentru

Testimoniale

Give Us A Challenge!

Trimite-ne o solicitare si noi vom gasi solutia tehnica potrivita pentru proiectul tau.​    Luni-Vineri: 08:00-17:00