Curatare fatade

Curatarea suprafetelor vitrate pentru cladiri este un serviciu care se poate realiza cu alpinisti utilitari, fara a mai fi nevoie de schele sau utilaje. Echipele noastre au o experienta de 16 ani si lucreaza dupa proceduri, pentru a avea un randament bun. Materialele de curatare sunt incluse in costul de curatare.

Mentenanta fatade (Inlocuire garnituri/presoare /Inlocuire sticla de mari dimensiuni/ Siliconare/etansare)

Echipele AlpinMax sunt specializate in inlocuirea geamurilor de mari dimensiuni pe fatadele cladirilor. In functie de solicitari putem executa orice tip de interventie din coarda, fie ca este vorba despre operatiuni de siliconare, etansare sau inlocuire garniture sau ornamente.

Curatare silozuri

Pentru curatarea in interiorul silozurilor, alpinistii utilitari folosesc un echipament de protectie special, in functie de substantele din interiorul acestora, precum si masca cu aductiune de aer. Curatarea exterioara a silozurilor se realizeaza in general, cu aparate de spalat cu presiune. Acest tip de operatiuni sunt complexe si necesita personal calificat, cu experienta.

Toaletare arbori

Serviciul de toaletare al arborilor se realizeaza numai in baza unui aviz de la Mediu. Sunt situatii cand crengile crecute afecteaza fatadele cladirilor sau obtureaza semne de circulatie si atunci intervin echipele noastre de alpinisti utilitari pentru a remedia aceste probleme. Am toaletat copaci din sute de gradinite, scoli, gradini ale unor companii.

Peste 1000 Proiecte in Romania si Internationale

Spalarea suprafetelor vitrate sau a fatadelor de bond, curatarea silozurilor industriale, toaletarea arborilor implica munca la inaltime a alpinistilor utilitari. Echipele noastre sunt atestate pentru lucrul in coarda si au randamentul celor 17 ani de experienta.

Parteneri de incredere pentru

Testimoniale

Give Us A Challenge!

Trimite-ne o solicitare si noi vom gasi solutia tehnica potrivita pentru proiectul tau.​    Luni-Vineri: 08:00-17:00