Montare pereti cortina/ fatade ventilate

Fatadele de sticla reprezinta o solutie din ce in ce mai des utilizata atat pentru cladirile de birouri cat si pentru proiectele rezidentiale. Am montat peste 5000 de mp de pereti cortina, fatade ventilate cu Equitone, bond sau ceramica. In functie de acces putem realiza montajul cu schela, cu nacela sau din coarda.

Reconditionari fatade

De peste 16 ani, echipele de alpinisti utilitari au intervenit pentru reparatii la fatadele cladirilor atat din Bucuresti cat si din tara. Renovarile pot fi realizate local pe anumite portiuni sau putem executa reconditionari pentru intreaga fatada. Serviciile solicitate in mod constant sunt inlocuiri geamuri de mari dimensiuni, presoare, sigilari, etc. Materialele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, iar garantia o putem acorda pentru proiecte intregi.

Structuri metalice (reconditionari, montari/demontari)

Sunt doua sectoare unde activam in mod constant cu acest tip de servicii: constructii si publicitate. Alpinistii utilitari pot interveni rapid pentru operatiuni de montare sau demontare a structurilor metalice de pe fatadele cladirilor sau de pe terase, pot curata si aplica protectii anticorozive atunci cand se doreste reconditionarea acestora.

Senzori si prisme seismice

Echipele de alpinisti utilitari pot instala echipamente de masurare pentru prevenirea riscurilor structurale, geotehnice si de mediu ale cladirilor. Inca din 2012 am instalat reperi optici pe fatadele blocurilor in cadrul proiectului Magistrala 5, iar recent pentru Stadionul Arcul de Triumf si Stadionul Ghencea.

Tubulaturi ventilatie/ Sprinklere

Putem monta la inaltime orice tip de tubulatura de ventilatie, indiferent de acces sau de dimensiunea acesteia. Am implementat de-a lungul timpului astfel de tubulaturi pentru atat pentru business-uri cat si pentru sectorul industrial. Astfel de instalari trebuie executate in mod profesionist pentru ca tubulatura sa aiba eficienta maxima.

Peste 1000 Proiecte in Romania si Internationale

Montare pereti cortina, fatade ventilate, tubulaturi de ventilatie sau orice interventie pe fatadele cladirilor care necesita montajul prin tehnica de alpinism utilitar, sunt servicii petru care  avem o experienta de 16 ani.

Parteneri de incredere pentru

Testimoniale

Give Us A Challenge!

Trimite-ne o solicitare si noi vom gasi solutia tehnica potrivita pentru proiectul tau.​

    Luni-Vineri: 08:00-17:00