Cum sa atragi mai multi clienti cu ajutorul panourilor publicitare montate de alpinisti utilitari

Posted by: Consultant Alpinism utilitar Category: Alpinism Utilitar Tags: , , Comments: 0

Cum cladirile se construiesc in ultimii ani din ce in ce mai inalte, montarea bannerelor publicitare si a reclamelor luminoase la inaltime poate fi realizata doar de specialisti in lucrul la inaltime sau altfel spus de catre alpinisti utilitari.

Reclamele „outdoor” sunt vazute zilnic de foarte multi oameni, mai ales in zonele centrale unde traficul este intens. Panourile publicitare sunt, de obicei, amplasate in zonele strategice, cum ar fi de-a lungul autostrazilor si in orase, astfel incat sunt vazute de cel mai mare numar de soferi si pietoni.

Cu cat reclama este mai mare si mai creativa, cu atat sunt sanse mai mari ca ea sa fie observata si tinuta minte de clienti si astfel companiile isi ating scopul urmarit.

Echipa AlpinMax ofera o gama larga de servicii de alpinism utilitar de publicitate. Mai exact:

  • Montaj Mesh/ Poliplan
  • Montaj Casete Publicitare
  • Montaj Rooftop/ Litere Volumetrice
  • Colantari/ Picturi Publicitare
  • Service Casete/ Litere/ Electrica.

Cum sa atragi mai multi clienti cu ajutorul panourilor publicitare montate de alpinisti utilitari

 

Avand o echipa numeroasa de alpinisti utilitari, AlpinMax poate gestiona proiecte mari simultan in mai multe locatii, cum ar fi proiectele de rebranding sau montajele din campanii.

Acestia au atestat de lucru la inaltime, obtinut in urma cursului national, iar sefii de echipa au training IRATA (Industrial Rope Access Trade Association), au aviz psihologic pentru a putea lucra la inaltime, au medicina muncii pentru acest domeniu, au instructajul SSM facut si urmeaza o serie de proceduri pentru a fi mereu in siguranta. Echipamentele de lucru ale alpinistilor utilitari sunt verificate la fiecare 6 luni conform normelor in vigoare. AlpinMax are implementat sitemul de Management al calitatii si este certificata ISO 9001. De asemenea, compania are incheiata o polita de asigurare de raspundere civila fata de terti.

Cum sa atragi mai multi clienti cu ajutorul panourilor publicitare montate de alpinisti utilitari

Panoul publicitar spune o poveste scurta, dar memorabila

Panourile publicitare de succes ii duc pe spectatori intr-o calatorie, chiar daca acea calatorie este o privire care dureaza nu mai mult de 5 secunde.

Cele mai multe modele de panouri publicitare spun aceasta poveste cu imagini si, eventual, si cu text. Panoul publicitar este util pentru a transmite esenta unei idei sau a unei campanii, mai degraba decat pentru a o descrie prin text.

In functie de locatia panoului publicitar, este posibil sa il poti proiecta astfel incat sa interactioneze cu mediul inconjurator. Aceasta strategie face publicitatea sa iasa in evidenta printre zgomot si sa atraga atentia trecatorilor.

Scopul oricarei agentii este de crea si de a amplasa un panou de impact, memorabil. Cineva s-ar putea sa il priveasca si, de ce nu, sa devina un nou client!