Cum poti sa fii mai vizibil pentru clientii tai? Publicitatea stradala – un domeniu activ pentru alpinistii utilitari

Posted by: Consultant Alpinism utilitar Category: Alpinism Utilitar Tags: , , Comments: 0

Publicitatea stradala denumita si „outdoor” este una dintre cele mai vechi metoda de transmitere a informatiei catre consumatorii finali.

Astazi, tot mai multe companii isi doresc sa fie cat mai vizibile pentru clientii lor si apeleaza la echipe de alpinisti utilitari profesionisti care sa monteze diverse suporturi de reclama, fie ca vorbim de litere volumetrice, steaguri, mesh-uri, sau chiar roof-topuri.

Care este eficienta publicitatii stradale?

Cum poti sa fii mai vizibil pentru clientii tai? Publicitatea stradala – un domeniu activ pentru alpinistii utilitari

Panourile publicitare stradale sunt eficiente pentru cresterea gradului de cunoastere a marcii si pentru difuzarea afacerii sau a produsului catre cat mai multi oameni. Deoarece se afla in zone aglomerate, panourile publicitare tind sa aiba cel mai mare numar de vizualizari si afisari in comparatie cu alte metode de marketing.

Panourile publicitare ajuta la comunicarea si atragerea de noi clienti. Acestea permit directionarea eficienta a consumatorilor intr-o anumita zona comerciala si sunt mai rentabile in comparatie cu alte metode.

Sub sloganul “Da-ne o provocare sa iti gasim cea mai buna solutie tehnica pentru montajul materialelor publicitare!”, echipa AlpinMax a implementat mii de astfel de proiecte publicitare atat in Bucuresti cat si in alte orase din tara.

Atunci cand sunt implicati specialistii in alpinism utilitar in montajul materialelor publicitare la inaltime, fie ca vorbim de bannere, mesh-uri, roof-top-uri sau litere volumetrice pe fatadele cladirilor etc, clientii au cateva beneficii importante:

  • reducerea costurilor pentru ca nu se mai utilizeaza nacele, schele, macara pentru a putea lifta materialele publicitare;
  • optimizarea deadline-urilor si a timpului de montaj/ instalare – alpinistii sunt rapizi in interventie, au randament bun de lucru fara a fi nevoie de alte utilaje speciale;
  • clientii finali isi pot desfasura activitatea fara intrerupere, montajul realizandu-se la inaltime, fara a implica suport sau personal alocat din partea beneficiarului final.

 

Pe langa partea de montaj, AlpinMax a dezvoltat si segmentul de productie publicitara, astfel incat sa ofere un serviciu integrat clientilor. Mai mult, tehnicienii pot sa se ocupe de executia privind cadrul sau suporturile metalice sau panourile pe care urmeaza a fi instalate reclamele, pot asigura inclusiv partea electrica.

Astfel, de la masuratorile initiale si pana la solutia tehnica optima, adaptata fiecarui client in parte este cale lunga, insa proiectul odata agreat si bugetat va fi implementat in cele mai bune conditii de calitate.