Care este avantajul folosirii serviciilor de alpinisti utilitari in montarea publicitatii

Posted by: Consultant Alpinism utilitar Category: Alpinism Utilitar Tags: , , Comments: 0

Succesul unui centru comercial depinde de un milion de factori diferiti. Cum arata interiorul acestuia? Cat de usor pot oamenii sa ajunga la locatie? Ce marci si magazine are? Cum se incadreaza in economia locala? Si cum este strategia de marketing? Acestia reprezinta doar o parte din ei.

 

Sa aruncam o privire asupra ideilor si strategiilor de marketing cu amanuntul si centrelor comerciale si anume cum sa-ti imbunatatesti centrul comercial datorita promotiilor si publicitatii creative oferite si montate de echipele de alpinisti utilitari.

 

Atunci cand agentia specializata in alpinism utilitar ofera serviciile sale in publicitate, fie ca vorbim de bannere, mesh-uri, roof-top-uri sau litere volumetrice pe fatadele cladirilor etc, clientii au cateva beneficii importante, si anume:

  1. Reducerea costurilor, pentru ca nu se mai utilizeaza nacele, schele, macara pentru a putea lifta materialele publicitare;
  2. Optimizarea deadline-urilor si a timpului de montaj/ instalare – alpinismul utilitar in publicitate este cunoscut pentru rapiditatea in interventie, cu randament bun de lucru fara a fi nevoie de alte utilaje speciale;
  3. Lucrul in regim de noapte, situatii in care clientii isi pot desfasura activitatea fara intrerupere, montajul realizandu-se la inaltime si neinplicand suport sau personal alocat din partea beneficiarului final.

 

Astfel, este adesea profitabil sa apelezi la efectuarea lucrarilor la inaltime inclusiv a instalarii publicitatii exterioare prin intermediul alpinistilor utilitari. AlpinMax vine cu propuneri si solutii tehnice, ofera servicii „stress free” si detin tehnicieni calificati si atestati pentru lucrul la inaltime, respectand normele IRATA.

Totodata, alpinistii industriali rezolva probleme precum repararea structurilor publicitare de acoperis, repararea semnelor mari de fatada situate la o altitudine mare, precum si instalarea de reclame pentru acoperis si fatada.

 

Costul lucrarilor de instalare care implica alpinisti este adesea mai profitabil decat utilizarea echipamentelor speciale, iar echipamentul de alpinism permite coborarea si ridicarea materialelor de dimensiuni mari la o inaltime fara riscuri si utilizarea macaralelor.

 

Adesea, montarea de panouri publicitare poate fi o reala provocare, mai ales cand vine vorba de montarea unor structuri publicitare mari sau a unei game intregi de lucrari pentru livrarea, montarea si racordarea acestora in regiuni. Compania de alpinisti utilitari AlpinMax este capabila sa rezolve orice problema legata de livrarea si instalarea de mari structuri de publicitate. Rezolvarea problemelor de logistica, planificarea lucrarilor, respectarea programului de instalare, optimizarea devizului de cost pentru instalarea reclamei exterioare – toate acestea sunt o sarcina complexa pe care o pot gestiona doar profesionistii in domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.